Comfortabele service-appartementen beschikbaar

Binnen Serviceresidentie Park Boswijk is een aantal service-huurappartementen beschikbaar. U heeft de keuze uit twee- en driekamer appartementen en driekamer penthouses.

Contouren van het nieuwe Park Boswijk worden langzaam zichtbaar.

Park Boswijk zal op korte termijn ingrijpend worden gemoderniseerd en gerenoveerd. Als gevolg daarvan zullen in 2019 gerenoveerde appartementen beschikbaar komen. Voor de grotere appartementen bestaat sinds kort een wachtlijst. Als bewoner van Park Boswijk geniet u voorrang indien u in een van de gerenoveerde appartementen geïnteresseerd bent.

U woont in een comfortabel service-appartement op de grens van de Randstad en natuurpark De Utrechtse Heuvelrug. Een uniek stukje natuur in midden- Nederland. De gezellige steden Utrecht, Zeist en Arnhem bereikt u binnen een half uur. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag liggen op ongeveer drie kwartier rijden.

Wilt u meer informatie over een van de beschikbare service-appartementen of wilt u langskomen voor een bezichtiging? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Serviceresidentie Park Boswijk in Doorn. Bent u geïnteresseerd en wilt u het wonen in Park Boswijk ervaren, dan kunt u gedurende maximaal een week een volledig gemeubileerd appartement ter beschikking krijgen.

Anneke Bramer
Telefoonnummer 06-15390726
Email: huren@parkboswijk.nl
of vul dit contactformulier in.