De service-appartementen van Park Boswijk

Wij geven u hier slechts een impressie van de beschikbare senioren-appartement in Serviceresidentie Park Boswijk. Als geïnteresseerde heeft u een ruime keuze uit verschillende variaties. Zowel variaties in woonoppervlakte, als in indeling, ligging en uitzicht.

Zo heeft u keuze uit twee- en driekamer appartementen variërend van 45 m2 tot 110m2.
U kunt kiezen uit huur- of koop appartementen. En er is een beperkt aantal driekamer penthouses van 90m2 met een geweldig balkon.

Park Boswijk wordt ingrijpend gemoderniseerd en gerenoveerd. Als gevolg daarvan zullen in de loop van de jaren gerenoveerde huur appartementen beschikbaar komen. Als bewoner van Park Boswijk geniet u voorrang indien u in een van de gerenoveerde appartementen geïnteresseerd bent. In oktober 2018 is sprake van een wachtlijst voor grote appartementen.

Bent u geinteresseerd in een huurappartement en wilt u weten of uw wensen verwezenlijkt kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met serviceresidentie Park Boswijk in Doorn.

Anneke Bramer
Telefoonnummer : 0343 519911
Email : abramer@parkboswijk.nl
of vul dit contactformulier in.

Bent u geinteresseerd in een koopappartement en wilt u weten of uw wensen verwezenlijkt kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met:

Makelaar Ria van der Kuil
Telefoonnummer : 0302283695  M 06 51 040 184
Email : dm@vandekuilmakelaardij.nl
Website : www.dmvandekuilmakelaardij.nl