Op zaterdag 19 november organiseert Park Boswijk een dag waar belangstellenden kunnen zien en horen wat Serviceresidentie Park Boswijk u als mogelijk toekomstige bewoner te bieden heeft.

U bent van harte welkom van 11.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij in ons Restaurant. Elk uur is er een korte presentatie waarin wij u vertellen wat u kunt verwachten van onze Serviceresidentie. Ook laten wij in een korte film bewoners aan het woord en u kunt bewoners spreken die speciaal voor u beschikbaar zijn. Zij zijn immers de ervaringsdeskundigen waar het het wonen in Park Boswijk betreft. Park Boswijk werkt aan vernieuwing van de serviceappartementen, de renovatie van het gebouw en het verder optimaliseren van de dienstverlening. Het verhaal over de ontwikkeling naar het toekomstige Park Boswijk vertellen wij natuurlijk ook. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Als u Park Boswijk als uw toekomstige woonomgeving ziet zitten en u wilt meer weten over de appartementen dan leveren wij graag maatwerk. U kunt ter plekke een afspraak maken om op een ander moment één of meer appartementen te bezoeken. Tijdens deze persoonlijke rondleiding kunt u aangeven wat u belangrijk vindt aan uw (toekomstige) appartement.

Op 19 november gaat u niet met lege handen naar huis. U krijgt documentatie mee en een aardigheidje om nog eens terug te denken aan Park Boswijk. U kunt zich opgeven bij de receptie van Park Boswijk (0343-519911 / info@parkboswijk. nl) zodat wij u het programma van die dag kunnen sturen, inclusief een voucher voor de lunch in ons gezellige restaurant.

Graag tot 19 november!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *