Alle appartementen kunnen genieten van de nieuwe kunststof buitenpuien die voorzien zijn van tripleglas. Met deze voorzieningen, het nieuwe dak met een extra isolatielaag, kelderisolatie én nieuwe kopgevels met extra dikke wanden, is het comfort optimaal. Met mooie nieuwe elektrisch bedienbare zonweringen kan het grote genieten van het voorjaar beginnen.

Veel appartementen zijn niet alleen aan de buitenkant maar ook van binnen gerenoveerd. Een nieuwe keuken en badkamer (geen hoge douche-instap maar met zo’n mooie goot) zijn bij veel appartementen in de afgelopen periode aangebracht.

Het park moet nog opgeknapt worden; dat heeft te lijden gehad van de bouwwerkzaamheden. Voor daar aan begonnen wordt, wordt een stukje riolering vernieuwd. Daarna wordt het park zoals we dat in Park Boswijk gewend zijn, weer een fraaie plek om van te genieten.

Na de bouwvak 2020 zal gestart worden met de verbouwing van het dienstencentrum. Er wordt een nieuwe Brink gebouwd op de plek waar de oude stond waar o.a. het restaurant en de supermarkt hun nieuwe onderkomen zullen krijgen. Tijdens deze verbouwing zal de dienstverlening, met een alternatief restaurant en supermarkt, gewoon doorgaan.