Voor bewoners van Park Boswijk die van tuinieren houden in een schitterende omgeving, heeft de Tuinclub van Park Boswijk achter in het park weer een aantal tuintjes beschikbaar.In het tuinhuisje zijn alle gereedschappen aanwezig. Er zijn diverse knusse terrasjes om, na hard werken, even uit te blazen of gewoon wat te lezen onder het genot van een drankje. Het is een extra dimensie om het woonplezier in Park Boswijk te verhogen en bovendien erg gezond! Het lidmaatschap is gratis.

PROEFWONEN

Het beoordelen om ergens te gaan wonen is vaak een combinatie van afwegen van de omgeving, de kwaliteit van de woning, de kosten en, het meest ongrijpbare, de sfeer. Is het niet zo dat iedereen naar nieuwkomers, zijn beste beentje voor zet?

In Park Boswijk kennen we het “proefwonen”. Voor een zeer aangename prijs kan iemand die overweegt te komen wonen proeven hoe het is om in Park Boswijk te wonen. Een volledig gestoffeerd en ingericht appartement is een week voor u beschikbaar. Daarnaast krijgt u ontbijt, lunch en diner voor vrijwel de gehele verblijfsduur aangeboden. Mocht er een evenement zijn, zoals een lezing, muzikaal optreden of een filmmatinee, dan kunt u daar ook aan meedoen. Het is de bedoeling dat u ervaart wat het wonen en leven in Park Boswijk voor u betekent. Kennismaken met medebewoners is eenvoudig door een keer bij de “open tafel” aan te schuiven. Een keer boodschappen halen in de supermarkt, een bezoek aan de kapper… Kortom een uitgelezen kans om ongestoord te merken of u zich kunt thuis voelen.

In juli wordt een proefwoning volledig opnieuw gemeubileerd en gestoffeerd. De woning wordt in een nieuw jasje gestoken in een sfeer waar iedereen zich kan thuis voelen. Als dat goed voelt , kunt u zich richten om de sfeer te ervaren buiten deze woning.

Wij zijn benieuwd hoe Park Boswijk bij u in de smaak valt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *