Wonen in de prachtige omgeving van Doorn. Wie wil dat niet.

U woont in een comfortabel service-appartement op de grens van de Randstad en natuurpark De Utrechtse Heuvelrug. Een uniek stukje natuur in midden- Nederland. De gezellige steden Utrecht, Zeist en Arnhem bereikt u binnen een half uur. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag liggen op ongeveer drie kwartier rijden.

Welkom in Park Boswijk.

De omgeving biedt na een drukke werkdag of week volop mogelijkheden om te ontspannen. In de buurt zijn diverse 9 en 18 holes golfbanen. Trimmen, mountainbiken kunt u bij wijze van spreken om de hoek. U kunt er ook voor kiezen om met een drankje lekker te relaxen op ons mooie terras.

Zoekt u een comfortabel service-appartement? Waar huisdieren zijn toegestaan. Hecht u aan goede service en gemak? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Serviceresidentie Park Boswijk in Doorn.

ruime keuken in hoekopstelling,

Ruime keuken

Wifi in het restaurant

Rustig slapen

Comfortabele huiskamer met toegang tot het grote terras

Gezellige huiskamer

Douchecabine, zwevend toilet en dubbele wastafel

Mooie badkamer

Faciliteiten en services en gericht op het comfort van de 55 plusser

RECEPTIE SUPERMARKT KAPPER RESTAURANT HORECA CATERING BIBLIOTHEEK KLUISVERHUUR UITLAATSERVICE HUISHOUDELIJKE HULP

Serviceresidentie Park Boswijk biedt u een uitgebreid pakket uitstekende faciliteiten, services en diensten gericht op het comfort van de 55 plusser. We beschikken over het mooiste terras van Doorn. In het a la carte restaurant kunt u lunchen en dineren. Voor uw boodschappen gaat u naar de ruim gesorteerde supermarkt. Er is een postagentschap. Uw appartement kijkt uit over een prachtige tuin. Uw veiligheid is optimaal gewaarborgd. U kunt gebruikmaken van  onze dinerservice, onze vakantieservice, onze boodschappenservice en onze stomerijservice.

Uw haar laat u verzorgen in de professionele kapsalon. We beschikken over logeerkamers en mocht u onverhoopt voor korte of langere tijd behoefte hebben aan zorg, dan staan onze zorgmedewerkers voor u klaar. Uw service-appartement ligt niet alleen op een prachtige locatie in het midden van Nederland. Dankzij het uitgebreide pakket uitstekende faciliteiten, services en diensten in combinatie met uw comfortabele appartement, woont u in een luxe seniorenresidentie, in een prettige ambiance waar het u aan niets zal ontbreken.