Wonen in de prachtige omgeving van Doorn. Wie wil dat niet.

Mensen die op leeftijd raken willen niets liever dan onafhankelijk en zelfstandig blijven. De basis voor zelfstandigheid is dat u zich zeker voelt, dat u zich veilig voelt en dat u deelneemt in een actief sociaal netwerk. Als bewoner van serviceresidentie Park Boswijk woont u in een veilige woonomgeving. U woont in een gemoedelijke ambiance tussen gelijkgestemden. Ook uw huisdier is van harte welkom. U kunt deelnemen aan tal van activiteiten en u heeft de beschikking over een uitgebreid pakket van faciliteiten, services en diensten die het leven makkelijk en comfortabel maken. U gaat heerlijk uw eigen gang en wij staan voor u klaar als u dat wilt. Ook als u onverhoopt zorg nodig heeft. In dat geval biedt een vast team van zorgmedewerkers zorg in uw eigen woning. Dankzij het beproefde woon/service concept van serviceresidentie Park Boswijk behouden bewoners tot op hoge leeftijd hun zelfstandigheid. Bekijk de film “Bewoners aan het woord”

Zoekt u een comfortabel service-appartement en hecht u aan goede service? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met serviceresidentie Park Boswijk in Doorn.

De service-appartementen van Park Boswijk

Wij geven u hier slechts een impressie van de beschikbare senioren-appartementen in Serviceresidentie Park Boswijk. Als geïnteresseerde heeft u een ruime keuze uit verschillende variaties. Zowel variaties in woonoppervlakte, als in indeling, ligging en uitzicht. Zo heeft u keuze uit één-, twee- en driekamer appartementen variërend van 55 m2 tot 110m2. U kunt kiezen uit huur- of koop appartementen. En er is een beperkt aantal driekamer penthouses van 90m2 met een geweldig balkon.

Park Boswijk is de afgelopen jaren gemoderniseerd en gerenoveerd. Alle woningen zijn helemaal klaar. Het algemene gedeelte waar o.a. het restaurant en de supermarkt zijn ondergebracht, wordt na de zomer van 2020 verbouwd. Alle dienstverlening gaat tijdens de verbouwing door.

Bekijk de plattegronden

Bent u geinteresseerd in een huurappartement en wilt u weten of uw wensen verwezenlijkt kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Gerda den Hartog of met Vellinga Makelaardij.

Bent u geinteresseerd in een koop service-appartement en wilt u weten of uw wensen verwezenlijkt kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en informatieve kennismaking met makelaardij: Ria van de Kuil, email: dm@vandekuilmakelaardij.nl

Kiest u voor een seniorenwoning of voor een luxe service-appartement.

HORECA CATERING RESTAURANT ENTERTAINMENT RECEPTIE ZORG SUPERMARKT BIBLIOTHEEK KAPPER ACTIVITEITEN KLUISVERHUUR KLUSSERVICE VERHUISSERVICE UITLAATSERVICE HUISHOUDELIJKE HULP

Als bewoner van Parkboswijk woont u niet alleen in een comfortabel service-appartement. Door het grote aantal faciliteiten wordt uw woning eigenlijk een luxe service-appartement. Zo is er een ruim gesorteerde supermarkt, een kapsalon voor heren en dames. Overdag staan onze receptiemedewerkers u met raad en daad bij. In de receptie bevindt zich ook een postagentschap. Vanaf 10 uur kunt u terecht in ons restaurant. Op het prachtig terras met uitzicht op de parkachtige tuin kunt u de hele dag genieten van een kopje thee of koffie of een verkoelend drankje.

Voor een feest of receptie kunt u gebruik maken van een van de zalen en verzorgt onze keukenbrigade graag voor u de catering. Komen mensen van ver dan heeft u de mogelijkheid om een van de gastenverblijf te reserveren. Serviceresidentie Park Boswijk beschikt over een eigen bibliotheek. En zeker niet in de laatste plaats: er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week alarmopvolging in huis aanwezig. Kortom u heeft alles bij de hand om zorgeloos en comfortabel te wonen in Serviceresidentie Park Boswijk

Onze medewerkers bieden u uitstekende services

  • • Dagelijkse menukeuze
  • • Zorg en welzijn
  • • 24 uur alarmopvolging
  • • Facilitaire diensten

Onder het motto niets moet en alles zou moeten kunnen staan onze medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn waar en wanneer u dat wilt. Al bij het verhuizen naar serviceresidentie Park Boswijk kunt u van onze services gebruik maken. In overleg met u kunnen wij uw nieuwe woning volledig woonklaar maken. Wilt u huishoudelijke hulp of heeft u behoefte aan thuiszorg. We helpen u graag en kunnen u vertrouwde mensen en instanties aanbevelen. Vanuit onze supermarkt kunt u gebruiken van onze boodschappenservice. Uw boodschappen worden dan tot in uw keuken thuisbezorgt. Heeft u geen zin of tijd om te koken? Onze keukenbrigade bereidt dagelijks een 3 gangen keuzemenu. Uw keuze serveren wij graag in het restaurant, maar kan ook aan huis worden bezorgd. Voor een klus in huis kunt u via de receptie een van onze facilitairmedewerkers langs laten komen.

En als u op vakantie bent houden wij graag een oogje voor u in het zeil, of sturen uw post door naar uw vakantie-adres. Van tijd tot tijd worden er bijzondere evenementen georganiseerd, waar onze bewoners en hun gasten nog lang van nagenieten. Zo zijn er nog tal van andere initiatieven, services en diensten waar u gebruik van kunt maken. Heeft u een wens laat het ons weten en we gaan kijken of we het voor u kunnen realiseren.

Services aan eigenaren van een koop service-appartement in Park Boswijk

Bent u eigenaar van een service-appartement dan kunt u gebruik maken, van een aantal praktische services speciaal voor u als eigenaar. Dat pakket varieert onder andere van oplevering en facilitaire diensten tot beheer, verhuur bemiddeling en incasso.

Zorg op maat de waarborg voor zelfstandigheid

U als bewoner van Park Boswijk weet zich verzekerd van professionele zorg op maat. Zorg bieden wij via Actief Zorg. Actief Zorg is een kwalitatief hoogwaardige thuiszorgaanbieder. Ons zorgaanbod is er op gericht om u en uw partner zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen in uw eigen appartement.
Persoonlijke zorg in combinatie met het uitgebreide pakket faciliteiten en services maakt het voor u veel makkelijker om zelfstandig te blijven.

De praktijk leert dat ouderen die ervoor hebben gekozen om te blijven wonen waar zij al woonden het veel moeilijker hebben om hun zelfstandigheid te behouden. Zeker wanneer een partner wegvalt of moet worden opgenomen in een verzorgingshuis. De samenwerking in Park Boswijk met Actief Zorg en andere dienstverleners op gebied van senioren ondersteuning maakt het mogelijk langer zelfstandig te blijven wonen.