Onze medewerkers bieden u uitstekende services

Onder het motto niets moet en alles zou moeten kunnen staan onze medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn waar en wanneer u dat wilt. Al bij het verhuizen naar serviceresidentie Park Boswijk kunt u van onze services gebruik maken. Zo is er onze verhuisservice. In overleg met u kunnen wij uw nieuwe woning volledig woonklaar maken. Wilt u huishoudelijk hulp of heeft u behoefte aan thuiszorg. We helpen u graag en kunnen u vertrouwde mensen en instanties aanbevelen.
Onze supermarkt biedt u ‘boodschappenservice’. Uw boodschappen worden dan tot in uw keuken thuisbezorgt. Heeft u geen zin of tijd om te koken? Onze keukenbrigade bereidt dagelijks een 3 gangen keuzemenu. Uw keuze serveren wij graag in het restaurant, maar kan ook aan huis worden bezorgd. Voor een klus in huis kunt u via de receptie een van onze facilitairmedewerkers langs laten komen. En als u op vakantie bent houden wij graag een oogje voor u in het zeil of sturen de post door naar uw vakantie-adres.
Van tijd tot tijd worden er bijzondere evenementen georganiseerd, waar onze bewoners en hun gasten nog lang van nagenieten. Zo zijn er nog tal van andere initiatieven, services en diensten waar u gebruik van kunt maken. Heeft u een wens laat het ons weten en we gaan kijken of we het voor u kunnen realiseren.

Services aan eigenaren van een koop service-appartement in Park Boswijk

Bent u eigenaar van een service-appartement dan kunt u gebruik maken, van een aantal praktische services speciaal voor u als eigenaar. Dat pakket varieert onder andere van oplevering en facilitaire diensten tot beheer, verhuur bemiddeling en incasso.